O klubu sportovních potápěčů

03.04.2014 10:07

Zde vloží plnohodnotný obsah Mirek Bárta...

.... no už se budu snažit, slibuji, že na tom začnu pracovat.

Celou dobu co přemýšlím jak začnu, tak mě vždy napadá, že začnu větou " Jak nás vyhodili ze Skorpenu."  Zatím stačí, nemám teď více času napsat toho více, tak příště.

Klub založila iniciativní hrstka potápěčů, většina pocházela z klubu Skorpen Přerov. Ustavující schůzka proběhla v restauraci Moravská Orlice v Sušilově ulici v Přerově, dne 3.června.2000. Zakládající členové byli : Daniel Skřenek, Libor Brázdil, Tomáš Jelínek, David Furbacher, Mirek Bárta, Jiří Holouš, Jiří Soušek, Vladimír Kyšák. Určitě jsem na někoho zapomněl, tak se mi prosím ozvěte a doplním. Bylo nás tam tenkrát 21 a 13 členů se omluvilo. Čerpám ze zápisu ustavující schůze KSP Přerov.

Klub nevlastní žádný majetek, jedinou náplní klubu je společné setkávání se na přerovském bazénu, kde máme pronajatu jednu dráhu. Setkávání probíhá formou "tréninku", který je silně individuální. Záleží na každém, jak onu hodinu "tréninku" využije, klidně si ji může proležet v páře nebo celou hodinu plavat. Po "náročném tréninku" se scházíme v restauraci Na Tribuně, kde si domlouváme společné sportovně-kulturní akce.